Puh: +86 152 0161 9036

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

EN
kaikki kategoriat

Viistopyörä

Etusivu>Tuotteet>Viistopyörä

Erittäin lujat kartiohammaspyörät, joissa on suorat ja kierrehampaat seosterästä raskaassa voimansiirrossa

Lähtöpaikkakunta:

Jiangsun maakunta, Kiina

Merkki:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Mallinumero:

G-4

  • Kuvaus
  • tekniset tiedot
  • Sovellukset
  • Kilpailuetu
  • tiedustelu
Kuvaus

Pikatiedot:
1. Suorahampaiset kartiohammaspyörät / kierrehampaat kartiohammaspyörät / kaarevat hampaat kartiohammaspyörät / suorahampaiset kartiohammaspyörät / kierrehampaiset kartiohammaspyörät / kaarevahampaiset kartiohammaspyörät / viistopyörät / kartioveto / kartiohammaspyörä

2. Käytetään voimansiirtojärjestelmässä vaihdelaatikkona, nopeuden vähentäjänä jne.

3. Nopeussuhde: 1 ~ 80

Minimitilausmäärä:

1

Hinta:

Riippuu teknisistä tiedoista

Pakkaus tiedot:

naarmuuntumaton, ruosteenkestävä, kosteudenkestävä tai pyydettäessä

Toimitusaika:

Riippuu kohdemaasta

Supply Ability:

runsas

Kartiohammaspyöriä käytetään siirtoon leikkaavien akselien välillä. Sylinterimäisiin vaihteisiin verrattuna se voi muuttaa voimansiirtosuuntaa. Tyypillisiä sovelluksia ovat vetoakseli auto-, traktori- ja hiilikaivoskoneissa.

Suorien ja kierteisten hammashammaspyörien suunnittelu, valmistus ja asennus on suhteellisen yksinkertaista. Mutta ne ovat meluisia ja niitä käytetään pienen nopeuden siirtoon (<5 m/s). Suorahampaisten kartiohammaspyörien lähetysteho voi saavuttaa 400 kW ja kehän nopeus yli 5 m/s. Kierteisten kartiohammaspyörien voimansiirto toimii sujuvasti ja hammaspyörien kantavuus on suhteellisen suurempi kuin suorat hampaat. Kierteisten hampaiden kartiohammaspyöriä on kuitenkin vaikea valmistaa. Siksi niiden sovellukset ovat melko rajalliset.

Kaarevat kartiohammaspyörät tarjoavat tasaisen voimansiirron, hiljaisen melun ja raskaan kuorman. Niitä käytetään laajalti nopeissa ja raskaissa olosuhteissa. Kierrehampaat ovat tyypillisiä kaarevia kartiohammaspyöriä. Kaarevan hammaspyörän lähetysteho voi saavuttaa 4000 kW ja kehän nopeus yli 40 m/s.

tekniset tiedot

materiaali

Erittäin lujat seosteräkset, esim. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr jne.

Nopeussuhde

1 ~ 80

Moduuli (mm)

1 ~ 20

Pitch halkaisija (mm)

10 ~ 400

Hampaan viimeistely

Vakio, erittäin tarkka

Hammas tyyppi

Suorat hampaat, kierrehampaat

Sallittu vääntömomentti (Nm)

0 ~ 2200

Sovellukset

Erilaisista mekaanisista voimansiirtotyypeistä spiraalipyörävaihteiden hyötysuhde on korkein, mistä on suuria taloudellisia etuja eri voimansiirtoille, erityisesti suuritehoisille ja raskaille vaihteistoille. Saman vääntömomentin siirtämiseen tarvittava tila on pienin, pienempi kuin hihna- tai ketjuvaihteisto. Lisäksi kierukkavaihteiden välityssuhde on pysyvästi vakaa. Kierrehammaspyörät toimivat luotettavasti ja niillä on pitkä käyttöikä.

Kierteisiä kartiohammaspyöriä käytetään laajalti kotimaisissa ja ulkomaisissa öljykentän petrokemian koneissa, työstökoneissa, työstölaitteissa, konetekniikassa, metallurgisissa laitteissa, teräsvalssauskoneissa, kaivoskoneissa, hiilenkaivukoneissa, tekstiilikoneissa, laivanrakennuskoneissa, ilmailuteollisuudessa, trukkeissa, hisseissä , pelkistimet, lentokoneiden valmistus ja monet muut teollisuudenalat.

Kilpailuetu

- kyky mukauttaa suoria hampaita ja kierrehampaisia ​​kartiohammaspyöriä piirustuksista, 3D -malleista tai yksinkertaisesta osasta.

- mahdollisuus epätavallisiin suoriin hampaisiin ja kierrehampaisiin kartiohammaspyörien valmistukseen.

- valmistusprosessin eheys, mukaan lukien materiaalin valinta, taonta, hieno työstö, hionta, lämpökäsittely ja pintakäsittely jne.

tiedustelu