Puh: +86 152 0161 9036

Sähköposti: [sähköposti suojattu]

EN
kaikki kategoriat

Uutta

Etusivu>Uutta

Vaihteiden pienennysteollisuuden kehitysanalyysi Kiinassa

Aika: 2021-07-26 Osumat: 63

   Säilyttäessään joitakin kustannusetujaan vaihteistoteollisuuden on luotettava uusiin etuihin, kuten teknologiseen kehitykseen, laadun parantamiseen ja tuotteiden kustannustehokkuuteen viennin laajentamiseksi. Perusvoima, joka edistää alan teknologista kehitystä, innovointia ja kehitystä, on peruuttamaton. Koko toimialan odotetaan saavuttavan vakaan kehityksen keskimääräisellä vuotuisella kasvuvauhdilla noin 30% muutos- ja päivitysprosessin aikana.

1. Vaihteiston vähennyslaite lisää laitteiden valmistusteollisuuden nopeutettua kehitystä
   Vaihteiston vähennysventtiili on välttämätön avainkomponentti mekaanisen voimansiirron toteuttamisessa laiteteollisuudessa. Kansantalouden kehitys vauhdittaa investointeja infrastruktuurirakentamiseen ja edistää metallurgian, sähkövoiman, rakennuskoneiden, rakennusmateriaalien, energian ja muiden alojen kehitystä. Nämä teollisuudenalat edistävät vaihteistojen kysynnän kasvua.

   Jotta muuttaisin nopeasti kehittyneiden maiden rajoittamaa kotimaani pelkistyssovellusta, kansallisen makrotalouspolitiikan vaikutukset näkyvät edelleen ja kotimainen talouskasvu pysyy vahvana. Myös kansainväliset markkinat toipuvat hitaasti ja talous vakiintuu vähitellen.

   Tällä hetkellä vaihteistojen kysyntä on voimakasta ja kapasiteetin käyttöaste suhteellisen korkea. Suurimpien pelkistimien valmistajien kannattavuus on parantunut merkittävästi. Vaihteiden vähentäjien kehityksen myötä pelkistimien kysyntä jatkaa nopeaa kasvuaan ja keskimääräinen vuotuinen kasvuvauhti on tulevaisuudessa yli 20%.

2. Analyysi tulevaisuuden kehityksestä ja parantamisesta
   Pelkistimen loppupään sovellusteollisuudet sisältävät pääasiassa kansantalouden eri aloja, kuten nostoa ja kuljetusta, sementtirakennusmateriaaleja, raskasta kaivostoimintaa, metallurgiaa, sähköä jne.

   Nosto- ja kuljetusvälineet ovat yleisimmin käytetty vaihteistoväline. Tämän alan kehitysnopeus vaikuttaa suoraan pelkistimien markkinakysynnän kasvuvauhtiin. Kiinan nosto- ja kuljetuslaitteiden valmistusteollisuuden odotetaan edelleen ylläpitävän nopeaa kasvuvauhtia. Tästä hyötyvät myös pelkistimien kysyntä.

    Terästeollisuuden pitkän aikavälin laajan laajentumisen jälkeen on kiireellistä nopeuttaa rakenteellisia sopeutumisia ja teollisuuden parantamista. Tämä säätö on tuonut haasteita metallurgiselle raskaalle koneiden valmistusteollisuudelle, erityisesti korkean teknologian laitteiden valmistusteollisuudelle, mikä on tuonut markkinoille mahdollisuuksia.

   Vaihteiston vähennysventtiili on sementtikoneissa käytettyjen yleisten konelaitteiden toiseksi suurin tyyppi. Sen markkinoiden vauraus kasvaa väistämättä edelleen sementtiteollisuuden vahvan kysynnän myötä.

   Vaihteiden pienennysteollisuus on muodostanut valtavan teollisen mittakaavan useiden sukupolvien yhteisten ponnistelujen jälkeen Kiinassa. Tällä hetkellä Kiinan pelkistystuotteet eivät ainoastaan ​​täytä kotimaisten valtavirtamarkkinoiden tarpeita, vaan niillä on myös tietty määrä kansainvälisillä markkinoilla. Yhteenvetona voidaan todeta, että Kiinan nopeudenvähennysteollisuus on tunnettu sekä kotimaassa että ulkomailla, ja siitä on tullut maailman suurin nopeudenrajoittimien valmistajamaa.


图片 2 副本
2 副本